Tulossa huhtikuussa Fodmap luento!

Tampereella 7.4.2017 tulossa Reijo Laatikaisen Fodmap luento!


Huhtikuussa Reijo Laatikaisen Fodmap luento!
Tampereen Pirkkalassa 7.4.2017 Suomen Colonic yhdistys ry:n järjestämänä. Ilmoittaudu pian,paikkoja rajoitetusti!

Lähes miljoona suomalaista kärsii herkästä vatsasta eli toiminnallisista vatsavaivoista. Niitä ovat esimerkiksi ärtyvän suolen oireyhtymä ja toiminnallinen ylävatsan vaiva eli dyspepsia. Ongelmille ei löydy elimellistä syytä, mutta ne heikentävät elämänlaatua usein merkittävästi. Yleisiä oireita ovat vatsan turvottelu, kipukohtaukset, ilmavaivat, ylävatsan vaivat, ummetus ja ripuli.Herkän vatsan valinnat kertoo havainnollisesti, kuinka oireita voi itse helpottaa ruokavaliolla ja elämäntavoilla sekä ravintolisillä. Ruokavalion perusta on FODMAP- eli imeytymättömien hiilihydraattien rajoittaminen - vatsaa ärsyttävien ruokien määrää vähennetään ja tilalle valitaan muita terveellisiä ruokia.

Hinta 60€ (sis alv24%). Sitovat ilmoittautumiset. Luentomaksu maksetaan ennakkoon tilille. Mikäli joudut perumaan, maksamme 50% kurssin hinnasta takaisin.

ilmoittautuminen 31.3.2017 mennessä Katriina Peuhkurille
katriinaspa@gmail.com tai 050-495 4833


Koulutusviikonloppu
Kaitsorissa Marican luona marraskuussa 2016

Suomen Colonicyhditys Ry sai uusia colonicterapeutteja. Kolme uutta opiskelijaa valmistui colonicterapeutiksi: Marica Ainonen, Katariina Paakkunainen ja Katriina Peuhkuri