Tampere

Pirjo Tiitto

Postikatu 3 (sivupiha), 33100 Tampere

puh:0443030099

pirjo.tiitto@gmail.com

Teen töitä yli 27 v kokemuksella,yhteistyössä asiakkaideni kanssa,joka päivä uutta oppien, sillä asiakkaani ovat minulle opin ja tiedon upeaan työhöni antaneet.

psyk.sh,terveydenhuollon työnohjaaja


Pirkkala
Katariina Paakkunainen

Vastaanotto Partola-Keskuksessa, Naistenmatkantie 76,

33950 Pirkkala.

www.partolakeskus.fi katariina.paakkunainen@gmail.com

Puh: 050 – 911 0188

Jokaiselle meille hyvinvointi tarkoittaa jokaisen omakohtaista kokemusta, se on yksilöllistä. Saatamme tuntea tarvetta muuttaa ruokavaliota ja kuntoilutottumuksia. Tai voi olla ettemme ole edes välttämättä ajatelleet kumpaakaan asiaa. Lähes aina kriisi saa aikaan muutoksen.
Jolloin meidän tulisi ymmärtää, että tarvitsemme kokonaisvaltaista hoitoa niin henkisesti kuin fyysisesti, yksilöllistä tietoa ja ohjausta, mitä tulee tehdä voidaksemme paremmin. Jos yhdistät voimat muiden kanssa jokaisesta askeleestasi voi tulla jopa hauskaa.

Lopulta voit olla tyytyväisempi kuin osasit kuvitellakaan – terveys ja sisäinen tasapaino heijastuvat ulkoiseen olemukseemme.

Hyvinvointi tuottaa positiivista säteilyä. Keskity hetki itseesi ja tunne muutos.


Helsinki (Itäkeskus)

Tmi Pirjo Pentti

Asiakkaankatu 1 B 37

0930 Helsinki

040 507 9829

pirjo.pentti@pirjopentti.com

http://www.pirjopentti.com/

Uudistuminen on avain kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Siinä, missä luonto luo tähtiä, galakseja, sinä ja minä luomme itseämme. Kehomme, kuten kaikki muukin kosmoksessa, uudistuu alinomaa, joka hetki. Joka sekunti soluissa tapahtuu miljoonia reaktiota. Jos tämä muutosvirta pysähtyy, solumme joutuvat häiriötilaan, sairastumme ja kuolemme. Vuorokauden vanha leipä pilaantuu, jos se lojuu paljaana, alttiina kosteudelle, sienille, hapettumiselle ja erilaisille kemiallisille prosesseille. Kehossamme tapahtuu myös hapettumista, sen kimppuun käyvät sienet ja erilaiset bakteerit. Toisin kuin leipä, me kykenemme uudistamaan itseämme. Maha, maksa, sydän, keuhkot ja aivot menettävät kaiken aikaa solujaan – elimet uudistuvat yhtä nopeasti kuin tuhoutuvat. Iho korvautuu uudella kuukaudessa, mahan limakalvo viidessä päivässä, maksa kuudessa viikossa ja luusto kolmessa kuukaudessa. Paljaalle silmälle nämä elimet näyttävät samoilta joka hetki, vaikka ovatkin jatkuvan muutoksen alaisia. Vuoden aikana 98 prosenttia kehosi atomeista on vaihtunut uusiin. Uudistuminen ja tasapainon saavuttaminen Uudistuminen ja tasapainon saavuttaminen edellyttävät meiltä kehomme ja mielemme tuntemusta. On suunnattoman vapauttavaa, mutta myös vastuullista ymmärtää, että voimme muuttaa maailmaamme ja kehoamme muuttamalla näkökulmaa, asenteita sekä elintapojamme eläen mieli ja keho tasapainossa luonnon kanssa. Uudistumisen suurin vihollinen on tapa.

Helsinki (Kamppi)

Terveys- ja kauneushoitola Carlina, Maarit Lipsanen, Yrjönkatu 29 D, 00100 Helsinki

040 586 0987


Yritykseni on perustettu vuonna 2004, liikkeeni sijaitsee Helsingin keskustassa Forumissa. Olen koulutukseltani colonic-terapeutti, lymfaterapeutti, koulutettu hieroja, SKY- ja CIDESCO -kosmetologi, minulla on myös neljän vuoden koulutus ravintoon liittyen ja siltä alalta useamman vuoden työkokemus. Carlina on hyvänolon paikka. Hyväolo on kiinni monista eri tekijöistä. Haluan tarjota sinulle kokonaisvaltaista terveyden- ja kauneudenhoitoa. Kehon puhtaus, terveellinen, monipuolinen ravinto ja hyvä aineenvaihdunta ovat avainasioita niin terveyden- kuin ihonhoidossakin. Colonic-suolihuuhtelu on ensimmäinen askel, kun lähdetään tekemään ruokavalioon ja elämäntapoihin liittyviä muutoksia. Lymfaterapia sopii erittäin hyvin colonic-suolihuuhtelun kanssa, koska tehostavat toistensa vaikutuksia. Soita minulle, niin suunnitellaan sinulle yhdessä yksilöllinen tie kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen. Anna hetki aikaa itsellesi, sinä olet maailman tärkein ihminen!

Tampere

Pirjo Tiitto

Postikatu 3 (sisäpiha)

33100 Tampere

0443030099

pirjo.tiitto@gmail.com

suolihuuhteluinfo.com
Teen töitä yli 27 v kokemuksella,

yhteistyössä asiakkaideni kanssa,joka päivä uutta oppien, sillä asiakkaani ovat minulle opin ja tiedon upeaan työhöni antaneet.

psyk.sh,terveydenhuollon työnohjaaja

Kuopio


Kauneuskeidas Wellplace

SKY-kosmetologi Jaana Pulliainen

Torikatu 24, Kuopio

Ajanvaraukset: Puh. 045-128 1606

Avoinna: ma-la sopimuksen mukaan

Valmistuin v.1998 SKY-kosmetologiksi Savonlinnan Ammatti-Instituutista
ja siitä lähtien toimin alalla yrittäjänä Mikkelissä vuoden 2006
loppuun. Vuodesta 2008 olen palvellut asiakkaitani Kuopiossa. Nykyiseen hoitolaani on helppo tulla myös vanhusten ja vähän huonomminkin iikkuvien asiakkaaksi, koska liiketilani sijaitsee katutasossa Torikatu 24:ssä. Monipuoliset hoidot ja vuosien kokemus alalla takaavat Sinulle rentouttavia hetkiä ammattilaisen käsissä!

Turku

Luomuhoitola ja Colonic/Seija Varpe Hansakatu 9 A 20100 TURKU

puh: 040-569 7004

www.luomuhoitolacolonic.fi


Vaasa - Pietarsaari

M.E.A Harmonie

Marica Ainonen

Socklotvägen 78

66900 Nykarleby

Sokaluodontie 78

66900 UusikaarlepyyTel/puh . 050 5189 146

040 8466 380

www.meaharmonie.fi


info@meaharmonie.fi

mainonen@hotmail.com


http://www.meaharmonie.fi/p/om-mig.html